Behandelingen

GEZICHTSBEHANDELING

We hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Afhankelijk van de intake, huidmeting en jouw wensen kijken we samen welke gezichtsbehandeling met de daarbij behorende producten het beste resultaat geeft.

BINDWEEFSELMASSAGE

Een zeer intensieve massage techniek die uitgevoerd wordt in de diepere huidlagen. De bindweefselmassage is dé natuurlijke oplossing in de strijd tegen huidveroudering en fijne lijntjes. De huid wordt beter doorbloed, steviger en gaat er jonger uitzien. De beste resultaten bereik je in kuurvorm.

INTENSE TREATMENT

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage of de Rimpelreductie therapie. Deze combi zorgt voor
meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

DE RIMPELREDUCTIE THERAPIE

Deze massage is een verdieping van de bindweefselmassage. De massage wordt uitgevoerd met handschoenen waardoor de behandeling veel intensiever is. De bewegingen zijn kleiner en kunnen scherp, en in het begin wat pijnlijk aanvoelen. Met de rimpelreductie therapie kan er heel nauwkeurig op de rimpel of litteken worden gewerkt en dit zorgt weer direct zichtbaar resultaat. Het volume zal toenemen en de rimpels zullen minder diep worden. Het effect van deze wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerde massage toont aan dat er een verbetering kan plaats vinden van maar liefst 35 tot 80%.

FRUITZUUR PEELING

Fruitzuren oftewel glycolics hebben een sterke huidverbeterende werking. Ze doen hun werk in de dieper gelegen huidlagen en zorgen voor de aanmaak van collageen. Met als resultaat een stevigere huid. Fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels worden minder hard. Fruitzuren hebben ook een positieve invloed op de doorbloeding en een groot vochtbindend vermogen. Dit zorgt voor een frisse teint en het volume in de huid zal aanzienlijk verbeteren.

Het is aan te raden om na een fruitzuur behandeling de huid goed te beschermen tegen UV straling om pigmentvlekjes te voorkomen. Om deze reden gebruik ik alleen fruitzuren van oktober tot en met maart.

BEAUTY TEC SIM

Deze apparatuur combineert ultrageluid met een gelijktijdige massage door innovatieve hoogvolt. Door het inbrengen van werkzame stoffen diep in de huid wordt de huid sterker, elastischer en steviger. De doorbloeding wordt geactiveerd, de zuurstofvoorziening verbeterd, het bindweefsel verstevigd en aanmaak van collageen en elastine vindt plaats.

De spieren van het aangezicht worden getraind en zorgt voor volume. Zo kan er vaak al bij de eerste behandeling een duidelijk resultaat worden behaald. Voor het beste resultaat raden wij aan een kuurbehandeling te nemen. De behandeling is heerlijk ontspannen. Ervaar het zelf en zie het resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

h

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
______

Naam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

06 - 295 83 582

Bel voor een gratis intake-gesprek en huidmeting.

Nieuws

The Skinbar

Bruinjoost 7
1241 HN Kortenhoef

T 06 - 295 83 582
E info@theskinbar.nl

Openingstijden

Op afspraak

Privacyverklaring

Deel ons met je vrienden...