Behandelingen

GEZICHTSBEHANDELING

We hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Afhankelijk van de intake, huidmeting en jouw wensen kijken we samen welke gezichtsbehandeling met de daarbij behorende producten het beste resultaat geeft.

BINDWEEFSELMASSAGE

Een zeer intensieve massage techniek die uitgevoerd wordt in de diepere huidlagen. De bindweefselmassage is dé natuurlijke oplossing in de strijd tegen huidveroudering en fijne lijntjes. De huid wordt beter doorbloed, steviger en gaat er jonger uitzien. De beste resultaten bereik je in kuurvorm.

FRUITZUUR PEELING

Fruitzuren oftewel glycolics hebben een sterke huidverbeterende werking. Ze doen hun werk in de dieper gelegen huidlagen en zorgen voor de aanmaak van collageen. Met als resultaat een stevigere huid. Fijne lijntjes vervagen en diepe rimpels worden minder hard. Fruitzuren hebben ook een positieve invloed op de doorbloeding en een groot vochtbindend vermogen. Dit zorgt voor een frisse teint en het volume in de huid zal aanzienlijk verbeteren.

Het is aan te raden om na een fruitzuur behandeling de huid goed te beschermen tegen UV straling om pigmentvlekjes te voorkomen. Om deze reden gebruik ik alleen fruitzuren van oktober tot en met maart.

BEAUTY TEC SIM

Deze apparatuur combineert ultrageluid met een gelijktijdige massage door innovatieve hoogvolt. Door het inbrengen van werkzame stoffen diep in de huid wordt de huid sterker, elastischer en steviger. De doorbloeding wordt geactiveerd, de zuurstofvoorziening verbeterd, het bindweefsel verstevigd en aanmaak van collageen en elastine vindt plaats.

De spieren van het aangezicht worden getraind en zorgt voor volume. Zo kan er vaak al bij de eerste behandeling een duidelijk resultaat worden behaald. Voor het beste resultaat raden wij aan een kuurbehandeling te nemen. De behandeling is heerlijk ontspannen. Ervaar het zelf en zie het resultaat!

 

 

 

 

 


h

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
______

Naam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

06 - 295 83 582

Bel voor een gratis intake-gesprek en huidmeting.

Nieuws

The Skinbar

Bruinjoost 7
1241 HN Kortenhoef

T 06 - 295 83 582
E info@theskinbar.nl

Openingstijden

Op afspraak

Privacyverklaring

Deel ons met je vrienden...

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone