Jouw huid effectief verbeteren en het verouderingsproces vertragen?

Wanneer je de huid wil verbeteren, zal je in eerste instantie de huid moeten herstellen om de huid überhaupt goed te kunnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de werkzame stoffen uit een crème namelijk niet goed hun werk kunnen doen en zullen de mooie resultaten uitblijven.

Ik heb gekozen voor de producten van het Nederlandse topmerk hannah. Dit merk is een ware pionier op het gebied van huidverbetering. De producten van hannah bewijzen al meer dan 30 jaar hun effectiviteit met meetbare resultaten. Het unieke ‘hannah systeem voor huidverbetering’ heeft als voornaamste doel om een zichtbare, voelbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen te realiseren, ongeacht leeftijd.

 

Het hannah systeem bestaat uit 6 stappen:

Het gaat er niet om wat je met de huid doet maar hoe je dat doet

1. Het meten van de huid: om te kunnen bepalen wat jouw huidconditie is, wordt de huid gemeten met behulp van de Skin Analyzer. Dit apparaat brengt de waarden van vocht- en vetgehalte en de zuurgraad nauwkeurig in kaart. Aan de hand van deze waarden kan bepaald worden wat de huid nodig heeft.

2. Reinigen: de oppervlakte van de huid wordt gereinigd voor optimale toegankelijkheid van de voedingstoffen.

3. Peelen: de hoornlaag; de bovenste laag van de huid wordt verdund om een betere opname mogelijk te maken. Juist wanneer we ouder worden is dit aan te raden aangezien de celdeling vertraagd. Door je huid regelmatig een peeling te geven, blijft de celdeling actief en de rimpeltjes langer weg

Een goed doorbloede huid is een gezonde huid

4. Stimuleren: het stimuleren van de huid d.m.v. de doorbloeding. Een goed doorbloede huid heeft voldoende aanvoer van zuurstof. Dit geeft je huid een frisse, gezonde uitstraling. Je huidcellen kunnen hierdoor beter functioneren. Ook voedingstoffen worden beter aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd. Daar waar de doorbloeding niet optimaal is kan de huid onvoldoende werkstoffen en zuurstof opnemen en zal sneller verouderen.

5. Herstellen: door het aanbrengen van de juiste voedingstoffen wordt het herstel van de huid in gang gezet en in balans gebracht. De conditie van de huid wordt zichtbaar verbeterd en het verouderingsproces vertraagd.

6. Beschermen: het beschermen tegen, kou, uitdroging, schadelijke zonnestralen en stoffen van buitenaf.

h

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
______

Naam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

06 - 295 83 582

Bel voor een gratis intake-gesprek en huidmeting.

Nieuws

The Skinbar

Bruinjoost 7
1241 HN Kortenhoef

T 06 - 295 83 582
E info@theskinbar.nl

Openingstijden

Op afspraak

Privacyverklaring

Deel ons met je vrienden...