Ervaar de kracht van hannah

Bij The Skinbar wordt je behandeld met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van hannah. Deze producten zijn erop gericht de beschadigde of probleemhuid in balans te brengen waardoor de huid wordt hersteld. De huidconditie wordt zichtbaar verbeterd en structureel mooier. Bovendien kan veroudering van de huid worden vertraagd.

Natuurlijk zijn de hannah producten ook geschikt om de normale huid in conditie te brengen en te houden! Als deze producten in staat zijn om een huidprobleem te verbeteren, dan kun je wel nagaan wat de impact van de producten op een normale huid is. Niet voor niets is hannah sinds 1979 een begrip op het gebied van huidverbetering!

Voor alle hannah producten geldt dat deze dierproefvrij zijn en zeer hoge percentage aan natuurlijke werkzame stoffen bevatten. Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Huidherstel en verbetering van huidconditie wordt daadwerkelijk bereikt. De uitgebreide lijn van hannah producten zijn perfect op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het gewenste resultaat snel zichtbaar wordt. De producten zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk.

 

Een zichtbaar verschilhannah-Stap-4-Herstellen

Het gaat er beslist niet om, dat je alle hannah producten dient te gebruiken maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van jouw huid noodzakelijk zijn. Gebruikt je eenmaal hannah, dan zal je het verschil zichtbaar merken.

Elke huid is anders, vandaar dat hannah een aantal productlijnen heeft ontwikkeld die gericht zijn op een aantal specifieke behoeften van de huid. Naast de basis producten zijn er ook producten die helpen om het verouderingsproces te vertragen, de huid te herstellen, acne te verminderen en producten die je beschermen tegen de zon.

Het thuisgebruik van de hannah producten vormt een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. Door dagelijks de juiste werkstoffen aan je huidcellen te geven; zullen ze beter functioneren en je huid zal er gezonder en veerkrachtiger uitgaan zien.

 

Tarieven

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let’s try hannah 
De hannah Meet&Treat trakteert de huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering en huidverjonging voor jouw huid, passend bij jouw persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power! 60,- euro
In deze 60 min durende behandeling, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en op basis van weterschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min The total package!                                                                                                                                      Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met jouw huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Deze techniek in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies zorgt voor spraakmakende resultaten!                                                       

GLYCOLZUUR PEELING 90 min Peel and boost 
Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid en voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid zichtbaar gladder is.

BOOTCAMP YOUR SKIN                                                                                                                                                                                 Voor intense huidverbetering is het ook mogelijk een speciaal behandelprogramma en persoonlijk productadvies samen te stellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaatsvinden. Informeer welke bootcamp het beste bij jouw huid past!

 

Voor meer informatie: kijk op www.hannah.nl

h

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
______

Naam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

06 - 295 83 582

Bel voor een gratis intake-gesprek en huidmeting.

Nieuws

The Skinbar

Bruinjoost 7
1241 HN Kortenhoef

T 06 - 295 83 582
E info@theskinbar.nl

Openingstijden

Op afspraak

Privacyverklaring

Deel ons met je vrienden...