Geef je huid een workout!

Met de befaamde hannah bindweefselmassage stimuleren we bepaalde cellen in de dieper gelegen huidlagen. Deze cellen zorgen voor stevigheid, elasticiteit en volume. Naarmate we ouder worden neemt de activiteit van deze cellen af. De huid verslapt en je krijgt rimpels. Door de bindweefselmassage activeer je deze cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt. Het is een natuurlijke oplossing in de strijd tegen huidveroudering en rimpels!

Wie regelmatig een bindweefselmassage ondergaat zal merken dat de huid gezonder, frisser en steviger wordt.

De mooiste resultaten worden behaald in kuurvorm. Vergelijk ’t met de sportschool. Wanneer je af en toe gaat, bouw je niets op. Wanneer je regelmatig en intensief sport, bouw je een goede en duurzame conditie op. Zo werkt het ook met de huid. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en zal de structuur van de huid aanzienlijk verbeteren. De huid krijgt een betere doorbloeding en afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd. Meestal is er een kuur van 8 tot 10 behandelingen nodig.

Daarnaast wordt alleen het beste resultaat verkregen als je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Onze behandelingen en thuisverzorging ondersteunen elkaar. Op de producten die je voor thuisgebruik nodig hebt, ontvang je bij aanschaf van de kuur 10% korting.

 

 

 

 

 

 

h

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
______

Naam (Verplicht)

E-mailadres (Verplicht)

06 - 295 83 582

Bel voor een gratis intake-gesprek en huidmeting.

Nieuws

The Skinbar

Bruinjoost 7
1241 HN Kortenhoef

T 06 - 295 83 582
E info@theskinbar.nl

Openingstijden

Op afspraak

Privacyverklaring

Deel ons met je vrienden...